Diensten

Autoservice Bakkum draagt zorg voor jouw voertuig, of dit nu om onderhoud, schadeherstel, airco of een APK keuring gaat.
Onze Diensten

ONDERHOUD

Is jouw auto toe aan onderhoud?

Autoservice Bakkum helpt al jarenlang zijn klanten met onderhoud en jaarlijkse checks. Wij geloven in het verzorgen van een kwalitatieve dienst voor een goede prijs.

Ga je op vakantie met de auto of is het al een tijd geleden?
Voor een vast adres voor al je onderhoud en jaarlijkse checks ben je aan het juiste adres bij Autoservice Bakkum.

Onderhoud, een van ons meest essentiële diensten.
Goede periodieke onderhoud zorgt voor een langere levensduur & en een comfortabelere rit.

Je kunt terecht bij ons voor het volgende:

 • Kleine beurt
 • Grote beurt
 • Wintercheck
 • Zomercheck
 • Olie verversen
 • Banden
 • Airco onderhoud
 • Reparaties alle merken

REPARATIES ALLE MERKEN

Autoservice Bakkum verricht onderhoud en reparaties aan auto’s van alle merken. Ook jij kunt terecht bij ons, wij zijn een universele garage en richten ons niet specifiek op 1 merk. Wij beschikken over voldoende kennis en apparatuur om elk merk/type auto te repararen.

Bij ons profiteer je van het volgende:

Gecertificeerde monteurs met uitgebreide technische kennis
Gebruik van hoogwaardige onderhoudsproducten
Reparaties volgens het boekje: je behoudt altijd je fabrieksgarantie
Minstens zo goed als bij de dealer, maar scherper geprijsd

 • Er is een leenauto aanwezig
 • Reparaties van a klasse voor een scherpe prijs
 • Ervaren gecertificeerde monteurs
 • Wij houden de autogeschiedenis altijd bij

Om verassingen te voorkomen krijgt u vooraf op locatie een prijsindicatie van wat de reparatie moet gaan kosten. Maak vrijblijvend een afspraak dan nemen wij de mogelijkheden met u door.

APK KEURING

Tijd voor een APK keuring?

Wij helpen u graag om de jaarlijkse keuring gemakkelijk en zorgeloos te maken. Autoservice Bakkum is een RDW erkend bedrijf en heeft vele tevreden klanten.

Jaarlijkse controle APK
APK is (afhankelijk van het bouwjaar) een jaarlijks terugkerende controle. Autoservice Bakkum hecht veel waarde aan de APK keuring want veiligheid staat voorop. Tijdens de APK keuring wordt het voertuig op 80 punten gecontroleerd, in de meeste gevallen word de auto goedgekeurd. Mocht het zo zijn dat het voertuig niet voldoet aan de eisen dan nemen wij contact met u op en bespreken we de eventuele reparatie en kosten.

Wij helpen je graag!

AIRCO SERVICE

Weinig koude lucht uit de airco?

Dit komt waarschijnlijk omdat er te kort aan onderhoud is geweest. Om je airco in top conditie te houden is airco onderhoud essentieel. Voorkom dat je op een zonnige dag of onderweg naar de vakantiebestemming vergaat van de hitte.

Wij adviseren om de airco 1 keer in de 3 jaar een onderhuidsbeurt te geven. Hiermee voorkom je dat de airco z’n kracht verliest. Ook is dit zeer belangrijk tegen bacteriën, deze zorgen namelijk voor een vervelende geur uit het airco systeem.

Airco onderhoud vanaf: €69,95
Plan direct een afspraak in.

SCHADEHERSTEL/REPARATIE

Autoservice Bakkum is gespecialiseerd in het herstellen van elk type schade. Je kunt bij elke deuk, kras of kapotte ruit bij ons terecht. Om de beste service te geven aan onze klant bieden wij in de tussentijd een leenauto aan om zodat u geen zorgen hoeft te maken over vervangend vervoer.

Twijfel dan niet en bel of kom gerust langs voor advies van onze experts.

CARAVAN & CAMPER ONDERHOUD

Bij Autoservice Bakkum kun je jouw caravan laten onderhouden. Ga je binnenkort op vakantie met de caravan en wilt u alles laten controleren? Dan bent u hier op het goede adres voor onderhoud aan uw caravan & camper.

Wij adviseren om de caravan elke twee jaar een onderhoudsbeurt te geven, zodat u zeker weet dat u niet voor verassingen komt te staan.

Neem gerust contact met ons op voor advies van onze experts.

Contact
Direct contact voor vragen en advies. Wij staan u graag telefonisch te woord: 0251-674302